Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Kuulumisia 16.6.2021

Tule tutuksi: Sari Hostikka

Mittalaiteasentaja Sari Hostikka tekee töitä mittaroinnin parissa. Tutustu Sariin ja katsasta millaisen sähköpyörän Sari hankki, kun kuuli yhtiön työsuhdepolkupyöräedusta.

Kerro itsestäsi?  

Olen paljasjalkainen Lappeenrantalainen 56-vuotias neljän aikuisen lapsen äiti sekä yhden tyttärenpojan mamma. Asustellaan aviomieheni kanssa kaksistaan, vuonna -90 itse rakentamassamme talossa metsän keskellä Lappeenrannan maaseutumaisemissa. Olen ollut töissä Imatran Seudun Sähköllä vuodesta 2018 lähtien, mittalaiteasentajana.

Mitä tehtäviisi kuuluu?  

Työhoni kuuluu mittalaitteiden asennus ja ylläpito sekä asiakaskontaktoinnit.

Mikä toi sinut alalle? Mikä tässä työssä kiehtoo? 

Lukion jälkeen kokeilin monia eri työvaihtoehtoja ja kouluttauduinkin kahteen eri ammattiin. Toisen jouduin jättämään allergian takia ja toinen vei minut ulkomaille. Perheen perustamisen myötä, jäin kotiin hoitamaan neljää lastani. Vanha haave sähköalasta sai minut hakemaan aikuislinjalle. Tämä työ kaikkine asiakaskontakteineen tuntui minulle omimmalta ja mittaroinnin parissa onkin vierähtänyt reilusti yli puolet ajasta, kun olen toiminut sähköasentajana. Jokainen päivä on erilainen ja työ vie minut milloin maastoon, milloin asiakkaiden koteihin, mökeille, firmojen tiloihin, halleihin, navettaan, eläimien laitumillekin. Tämä työn monipuolisuus on se juttu, tämä on huippuduuni. 

Mistä itse saat energiaa? Mitä teet vapaa-ajalla?

Liikunta ja terveellinen, hyvä ruoka antavat minulle energiaa työpäiviin. Myös oma mökki Saimaan rannalla, jossa tulee vietettyä aikaa perheen kanssa, on tärkeä voimavara. Harrastin nuoresta lähtien pitkänmatkan juoksua, mutta muutama vuosi sitten jouduin lopettamaan rakastamani liikuntamuodon, koska sain rasitusvammoja. Työnantajan tarjous hankkia työsuhdepolkupyörä tuli kuin tilauksesta. Siitä sain uuden liikuntamuodon. Sähköavusteinen maastopyörä on täydellinen niin maantielenkeillä kuin kotini lähimaaston poluillakin! 

Kerro lisää upeasta pyörästäsi!

Pyöräni on mallia Canyon Spectral:ON WMN CF 7.0 ja hankin sen netistä. Se on naispyöräilijöille suunniteltu maastosähköpyörä. Akkukapasiteetti 630 Wh riittää yhdellä latauksella, maastosta sekä ajotavasta riippuen, reilusti yli 100 km. Canyonissa on huippukomponentit, mikä vaikutti myös valintaan. Hiilikuiturungon ansiosta, se painaa sähköpyöräksi vain n. 23 kg. Shimano EP8-moottori avustaa 85 Nm väännöllä. Pyörästä löytyy 12 vaihdetta, jotka ajokokemukseni mukaan ovat kaikki tarpeen ja käytössä ajon aikana. Sähköavustustasoja löytyy kolme: eco kaupunkiajoon, trial maastoon, poluille ja hiekkateille sekä boost, jolla sitten mennään tasaisella asfaltilla tukka hulmuten.  

Jo yhdeksän työntekijää on hyödyntänyt tähän mennessä yhtiön tarjoaman polkupyöräedun! 

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi