Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Asiakkaille 11.11.2020

Tule tutuksi, Kari Junnola

Palveluvastaava Kari Junnola tekee työtä tiedon ja tietojärjestelmien parissa. Tutustu Kariin ja samalla DataHubiin.

Kerro itsestäsi?  

Olen 43-vuotias lappeenrantalainen mies. Opiskelin muutama vuosi sitten tradenomin tutkinnon Saimaan ammattikorkeakoulussa silloisen työni ohessa ja olen ollut nyt reilut kaksi vuotta Imatran Seudun Sähkön palveluksessa. Aiemmalla työurallani olen tehnyt paljon erilaisia tehtäviä. Jokaisesta työpaikasta on aina jäänyt käteen jotain, mitä olen voinut hyödyntää uusissa haasteissa. Toisin sanoen kaikki kokemukset ovat aina opettaneet uutta. 

Mitä tehtäviisi kuuluu?  

Teen töitä tiedon parissa, tehtäviini kuuluu muun muassa erilaisten tietojärjestelmien datan ylläpitoa. Olen mukana koko toimialan yhteisessä Datahub-projektissa ja teen projektiin liittyviä tehtäviä. Työni on monipuolista ja tehtäviini kuuluu asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa, tietojen täydentämistä ja korjaamista, jonkin verran sähköyhtiöiden välisen sanomaliikenteen parissa työskentelyä sekä laskutusta ja erilaisia kehitystehtäviä. 

Mikä toi sinut alalle? Mikä tässä työssä kiehtoo? 

Päädyin toimialalle sattuman kautta – etsin uuden ammatin myötä uudenlaisia tehtäviä ja Imatran Seudun Sähköllä oli paikka auki back office-tehtävissä. Olen ollut valintaani erittäin tyytyväinen. Työssä kiehtoo monipuolisuus ja jatkuva uuden oppiminen. Päivät ovat erilaisia ja koska energia-ala on yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeä ala, työllä on laajempaakin merkitystä kuin vain oma toimeentulo.  

Miten haluat kehittyä jatkossa? 

Työni on sen luonteista, että joka päivä vastaan tulee jotain pientä uutta. Kehittymistä tapahtuu siis jatkuvasti, ja minua kiinnostavat erityisesti tietotekniikka sekä tietojärjestelmien kehitys.  

Mistä itse saat energiaa? Mitä teet vapaa-ajalla?

Saan energiaa luonnossa liikkumisesta. Harrastan vapaa-ajallani kalastusta ja suunnistusta, näin syksyisin samoilen myös sienimetsällä. 

Kari:


”Työssä kiehtoo monipuolisuus ja jatkuva uuden oppiminen.
Kaikki kokemukset ovat aina opettaneet uutta.”

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi