Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Asiakkaille 21.5.2021

Tehdään yhdessä hyviä tekoja!

Vastuullisuus on meille tärkeää ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen. Parhaillaan uudistamamme nettisivujamme uuden saavutettavuusdirektiivin mukaisiksi ja olemme näin omalta osaltamme edistämässä yhdenvertaisuutta. 

Vastuullisuus kuvastaa toimintaamme myös ympäristöarvojen merkeissä. Uusiutuvan energian osuus koko myynnistämme on kasvanut merkittävästi ja sen osuus näyttää jatkavan kasvuaan myös tulevaisuudessa. Vuonna 2017 lanseerasimme sähkösopimuksen lisäpalveluna Vuoksi-takuun, jonka voi ottaa osaksi mihin tahansa sähkösopimukseemme. Tällöin energia on tuotettu vesivoimalla paikallisesti Imatrankosken ja Tainionkosken voimalaitoksissa. Jokaisesta Vuoksi-takuusta lahjoitamme lisäksi pienen summan Vuoksen alueen toiminnan kehittämiseksi. Ensimmäisen sekin luovutimme kaupungille keväällä. Tästä enemmän kevään asiakaslehdessämme.

Liikenne sähköistyy monin tavoin. Tämän vuoden alusta alkaen tuli yrityksille mahdolliseksi tarjota henkilöstölleen polkupyöräetua. Yhtiömme halusi lähteä tähän mukaan ja henkilökunnastamme jo yhdeksän onkin tarttunut tähän mahdollisuuteen. Kerromme lisää sähköpyöräilyn mukavuudesta omassa jutussa.

Kerromme lehdessä myös uudesta palvelustamme, autonlatausratkaisuista, joita tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -palveluna. Hyödynnä asiakkaanamme etusi autonlatausratkaisun hankinnassa.

Korona on monin tavoin vaikeuttanut yrittäjien toimintaa. Halusimme tukea alueen yrittäjiä ja tarjosimme heille mahdollisuutta mainostaa veloituksetta palvelujaan kesäkupongit -osiossa. Tämän osalta kiinnostus yllätti meidät täysin ja valitettavasti emme pystyneet tarjoamaan kaikille halukkaille mahdollisuutta olla tässä mukana. Kesäkuponkitarjoukset löydät kotiin jaetun asiakaslehtemme keskiaukeamalta. Tue osaltasi eteläkarjalaisia yrityksiä käyttämällä näitä etuja.

Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!

Mikko Reijonen
liiketoimintajohtaja
Energiapalvelut

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi