Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Energiatehokkuus 3.10.2022

Nyt säästetään sähköä!

Nyt on aika tehdä nopeavaikutteisia energiansäästötoimia. Me olemme mukana valtakunnallisessa Astetta alemmas -kampanjassa, olethan sinäkin. Nappaa parhaat säästövinkit omaan arkeesi.

Nyt on aika vähentää sähkönkulutusta ja siinä tehtävässä sinulla on tärkeä tehtävä. Pienilläkin toimilla on merkitystä, eikä energian säästäminen tarkoita kärvistelyä kylmässä tai pimeässä. Siirtämällä sähkönkäyttöä tai vähentämällä turhaa kulutusta saamme jo paljon aikaan.

Valtakunnallinen Astetta alemmas -kampanja tuo konkreettisia säästökeinoja arkeesi. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, työssä ja liikenteessä. Vain asteen verran sähkönkäyttötapoja muuttamalla voi saada aikaan muutoksia, jotka näkyvät myös sähkölaskussa. 

Jotta energiaa riittää meille kaikille

Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat johtaneet energian hinnan ja saatavuuden ongelmiin Suomessa ja koko Euroopassa. Talvella sähkönkäytön ja lämmityksen kustannukset ovat poikkeuksellisen korkealla.

Sähköpula voi johtaa jakelun keskeytyksiin. Sähkökatkojen riskiä pienennetään kiinnittämällä huomiota omiin sähkönkäyttötapoihin ja -ajankohtaan.

Tarjolla on nyt konkreettisia ja nopeasti tehoavia energiansäästötekoja. Tavoitteena on saada sähkön käyttöä pienemmäksi vuorokauden huippukulutustunneilla – arkisin klo 8–10 ja 16–18 välisenä aikana – siirtämällä sähkölaitteiden käyttöä ja lataamista toiseen ajankohtaan. Jotta energiaa riittäisi meille kaikille.

Tulemme kertomaan sinulle lisää energiansäästöön liittyviä vinkkejä niin nettisivuilla kuin tapahtumissakin. 

Aloita jo tänään ja tutustu säästövinkkeihin!

 

Astetta talvisempi kesämökki

Energiansäästön kannalta kakkoskoti kannattaa nyt laittaa talviteloille ja laskea lämpötila niin alas kuin mahdollista.

 

Astetta säädetympi vesivaraaja

Ota käyttöön tehokkaat säästökeinot. Tarkista asetukset itse tai kutsu ammattilainen apuun.

 

Lisää hyödynnettävää karttuu sivustoon jatkuvasti.

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi