Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Verkkopalvelu 21.7.2021

Mökkiläinen: Ethän katkaise sähköjä pääkytkimestä!

Muistathan, ettet katkaise mökkikauden loputtua kaukoluettavan kesäasuntosi sähköjä pääkytkimestä, vaan sähkömittariin liitetyn kytkentälaitteen painonapista. Pääkytkintä tarvitsee käyttää vain sähköasennusten ja korjauksen aikana.

Jos sähkömittarissa ei ole kytkentälaitetta, voi sähkön katkaista poistamalla ryhmäsulakkeet.  

Näin toimimalla mittarinluenta toimii jatkuvasti ja laskutusjärjestelmä voi lähettää aina käyttöön perustuvan sähkölaskun ja vältät sähköyhtiön yhteydenotot asian suhteen. Asiakas pystyy myös seuraamaan kesäasunnon sähkönkulutusta sellaisena aikana, jolloin siellä ei oleskella, eikä mitään laitteita ole kytkettynä (0-kulutus). Mittarin näyttö ja merkkivalot eivät lisää mittarin lukemaa. 

Imatran Seudun Sähkölle on myös tärkeää, että kaukoluettava mittari on jatkuvasti kytkettynä. Näin voimme seurata kaukoluennan onnistumista ja mittarien toimintaa sekä korjata mahdolliset viat nopeasti. Epäselvissä tapauksissa vastaamme mielellämme kysymyksiin. 

Mökkikauden päätyttyä katkaise kaukoluettavan kesäasuntosi sähköt sähkömittariin liitetyn kytkentälaitteen painonapista.

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa Imatran Seudun Sähkön uutiskirje sähköpostiisi niin pysyt kärryillä ajankohtaisista asioista ja tiedät mistä kaupungilla puhutaan.

Siirry tilaamaan

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi