Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Energiatehokkuus 17.2.2021

Aurinkovoimala on ympäristöteko, joka samalla säästää yrityksen energiakustannuksissa

Ympäristöasiat ovat pinnalla, ja vastuullinen päätös tuottaa omaa sähköä auringosta on monelle yritykselle tärkeä. Kun hankkeeseen ryhtyy, on hyvä osata perusasiat, koska markkinoilla on toimijoita laidasta laitaan. Luotettavalla kumppanilla on tärkeä rooli aurinkoenergiahankkeissa.

Auringonsäteet talteen paikallisin voimin

Imatran Seudun Sähkö toimittaa aurinkovoimaloita avaimet käteen -palveluna yhteistyössä ruokolahtelaisen Elektrowayn kanssa. Sähköalan ammattilaiset osaavat parhaiten suunnitella ja mitoittaa kiinteistöön juuri oikeanlaisen järjestelmän. Yrityksien aurinkosähköjärjestelmät voidaan suunnitella niin katolle, maa-asennuksiin tai vaikkapa parkkipaikoille. Käyttämämme tuotteet antavat mahdollisuuden joustaviin ja erilaisiin järjestelmämallien ja moduulien valintaan. Yhdessä Elektrowayn kanssa vastaamme yrityksen aurinkovoimalan toteutuksesta aina alkukartoituksesta luovutustarkastuksiin saakka.

Itse tuotettu aurinkosähkö on järkevä investointi

Itse tuotettu aurinkosähkö on ilmaista sekä vähentää yrityksen tarvetta ostaa sähköä sähköverkosta, minkä ansiosta yritys säästää sekä sähkön ostohinnassa, siirtokuluissa että sähköveroissa. Tämän lisäksi aurinkovoimala kasvattaa myös kiinteistön arvoa. Säästöä syntyy siitäkin, että aurinkovoimala harvoin tarvitsee huolto- ja kunnossapitoa asennuksen jälkeen.

Energiatukea hankkeeseen

Yritysten on lisäksi mahdollista saada aurinkovoimalan hankintaan energiatukea investointia varten. Kumppanimme Elektroway auttaa kaikessa energiatukeen liittyvissä asioissa, jopa hakee tuen asiakasyritysten puolesta. Elektroway on mukana jokaisessa hakuprosessissa tuottamalla tarvittavat aurinkosähköjärjestelmään liittyvät dokumentit sekä luvat.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan ilmainen kartoituskäynti! Puh. 05 683 5209 (ark. klo 9–13), sähköpostitse asiakaspalvelu@issoy.fi

Lisää tietoa aurinkosähköstä

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi