Imatran Seudun SähköSanomat
Imatran Seudun Sähkö
Energiatehokkuus 26.6.2020

Aurinkopaneelit omalle katolle avaimet käteen ratkaisulla

Yhteistyön tuloksena asiakkaamme saavat nyt vaivattomasti laadukkaat ja turvalliset aurinkopaneeliratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa.

Aurinkopaneelit omalle katolle avaimet käteen ratkaisulla

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen aurinkosähköjärjestelmien myymisestä ja markkinoinnista ruokolahtelaisen Elektroway Oy:n kanssa. Taustalla on asiakkaidemme lisääntynyt kiinnostus aurinkoenergiaa kohtaan. Aiemmin olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme vain aurinkopaneeleista omaavaa tietotaitoamme, mutta nyt yhteistyön tuloksena meidän kautta saa aurinkopaneeleita avaimet käteen -periaatteella. Elektrowayllä on aurinkosähköjärjestelmille oma maahantuonti ja lisäksi yritys tarjoaa erilaisia sähköurakointiin liittyviä palveluja sekä taloautomaatioratkaisuja.

Elektroway vannoo asiakaslähtöisyyden sekä taloudellisen ja tehokkaan palveluketjun nimeen. Asiakas saa vain parasta, ja vähän enemmänkin. Nämä toimintaperiaatteet sopivat hyvin Imatran Seudun Sähkön omiin arvoihin. Yhteistä asiakaslähtöisyyden lisäksi molemmille yhtiöille on kestävän kehityksen mukainen ajattelu, mikä on huomioitu molempien yhtiöiden toiminnassa kautta linjan.

Imatran Seudun Sähkö toimittaa aurinkovoimaloita avaimet käteen -palveluna yhteistyössä Elektrowayn kanssa
Imatran Seudun Sähkö toimittaa aurinkovoimaloita avaimet käteen -palveluna yhteistyössä Elektrowayn kanssa. Kuvassa vas. Imatran Seudun Sähkön energiapäällikkö Santeri Viljakainen ja oik. Elektrowayn toimitusjohtaja Viljami Mehiläinen.

– Olemme pidemmän aikaa etsineet jo sopivaa paikallista kumppania. Elektrowayn dynaaminen ja ketterä toimintatapa erottui positiivisesti edukseen muista, joten yhteistyöneuvottelut etenivät nopeasti sopimuksen muotoon, kertoo Imatran Seudun Sähkön energiapäällikkö Santeri Viljakainen.  

Elektroway tähtää alan edelläkävijäksi energiaa säästävissä ja uusiutuvaa energiaa käyttävissä ratkaisuissa.  

– Imatran Seudun Sähkö on meille merkittävä kumppani. Yhteistyö oman alueemme maineikkaan sähköyhtiön kanssa luo Elektrowaylle kasvun mahdollisuuksia, sekä vahvistaa paikallista osaamista molemmin puolin. Lähtökohtana on aina paras ratkaisu asiakkaalle, ja yhdessä voimme vastata tähän kokonaisvaltaisesti, kertoo Elektrowayn toimitusjohtaja Viljami Mehiläinen.

Tarjolla kotitalouksille on kuutta eri kokoista aurinkopaneelipakettia. Lisäksi toteutamme myös projektikohtaisia isompia järjestelmiä mm. yrityksille. Hinta sisältää avaimet käteen -toimituksen, laitteineen ja asennuksineen sekä opastuksen järjestelmän käyttöön.  Pyydä maksuton kartoitus ja saat täsmä tarjouksen tarpeisiisi.

Olemme innoissamme yhteistyötä, jonka tuloksena asiakkaamme saavat vaivattomasti laadukkaat ja turvalliset aurinkopaneeliratkaisut kaikkiin tarpeisiinsa.

Näin hankit aurinkovoimalan

1. Tilaa kätevästi verkossa

Lähetä meille tilaus nettisivujemme kautta https://www.issoy.fi/sahkon-myynti/aurinko tai soita asiakaspalveluumme p. 05 6835 209.

2. Teemme kartoituskäynnin asennuskohteeseen

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin asennuskohteeseen sovittuna ajankohtana. Sen aikana mm. varmistetaan, että järjestelmä soveltuu katollesi ja asennus voidaan tehdä.

3. Sovitaan asennuspäivä

Suunnittelukäynnin yhteydessä sovitaan asennuksen päivämäärä. Jos järjestelmää ei voida asentaa jostain yllättävästä syystä, ei sinulle koidu kuluja peruutuksesta.

4. Asennamme paneelit ja opastamme käyttöön

Teemme tarvittavat suunnitelmat ja tilaamme kaikki materiaalit valmiiksi. Huolehdimme dokumenteista. Ammattilaiset suorittavat asennuksen sovittuna ajankohtana. Saat myös opastuksen järjestelmän käyttöön.

5. Maksat vasta kun voimala on asennettu

Laskutus tapahtuu asennuksen jälkeen, kun voimala ovat käytössäsi jo tuottamassa.

Mietitkö aurinkopaneeleiden hankkimista?

Jos kiinnostuit lue lisää https://www.issoy.fi/sahkon-myynti/aurinko tai ota yhteyttä: asiakaspalvelu@issoy.fi tai puh. 05 6835 209.

Kommentoi artikkelia

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*
*

ISSN 2670-2207 (painettu)
ISSN 2670-2649 (verkkojulkaisu)

Sähköyhtiö sinuu varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee:
ma-pe klo 9-15

puh. 05 683 5209

asiakaspalvelu@issoy.fi